Sluiten

Lunchen in Antwerpen

Een goede lunch is een heerlijke manier om tijdens je bezoek aan Antwerpen je inwendige mens te verwennen en je benen even rust te geven. Antwerpen kent tal van goede, leuke, sfeervolle en lekkere adressen om te lunchen. De horeca in Antwerpen heeft vele gezichten, waardoor iedereen wel een plekje vindt dat hem/haar aanspreekt. Natuurlijk kun je in Antwerpen volop genieten van de traditionele Belgische keuken, kun je proeven van gerechten uit vele verschillende internationale keukens en kent de stad voldoende plekken waar de verfijnde keuken centraal staat.

Stel dat je wilt gaan lunchen in Antwerpen, wat is voor jou dan essentieel? Wil je betaalbaar eten, wil je uitgebreid tafelen, moe het vegan zijn, is de locatie belangrijk, welke atmosfeer heb je het liefste? Allemaal vragen die niet zo gemakkelijk maken om jou te vertellen wat de beste plekken zijn om te lunchen in Antwerpen. Ga je op zoek naar leuke lunchplekjes, dan kom je vooral terecht bij bloggers en foodies die op zoek zijn naar de hippe lunchadressen in Antwerpen. Die gaan vooral voor de mooie plaatjes, die zo mooi passen op hun blogs en socialmediakanalen zoals Instagram.

Op onze site vind je plekken waar we zelf graag gaan lunchen in Antwerpen. Soms willen we rustig tafelen en culinair verwend worden, soms gaan we voor een goede hap tegen een betaalbare prijs. We delen onze favoriete lunchadresjes met alle liefde en plezier op deze pagina.

Oliver's Sandwich & Salad Bar

Het zijn vooral de locals die naar Oliver’s Sandwich & Salad Bar komen. Die weten dat je hier tegen zeer aantrekkelijke prijzen heerlijke broodjes en salades kunt halen. Op doordeweekse dagen zie je rond lunchtijd vrijwel altijd een wachtrij op straat staan: studenten en zakenlui staan door elkaar in de rij om een keuze te maken uit de vele verschillende soorten broodjes die ze hier vers voor je neus beleggen. Zitplaatsen zijn er binnen niet. Buiten staat er een klein terras van vier tafels met ieder twee stoelen.

De meeste klanten van Oliver’s Sandwich & Salad Bar nemen hun broodje mee. De kans is daardoor redelijke groot dat je toch een plekje hebt op het kleine terras. Bedienen doen ze niet, je zult dus gewoon aan moeten sluiten in de rij om te bestellen. Oliver’s Sandwich & Salad Bar is gevestigd aan de Korte Winkelstraat 10. Dat is op enkele minuten lopen van de drukke wandelroute Centraal Station – Meir. Voor ons is Oliver’s dé inside tip voor wie smaakvol en betaalbaar wil lunchen.

Oliver’s Sandwich & Salad Bar
Korte Winkelstraat 10
website

bekijk op Google Maps
Specialiteiten van Oliver's Sandwich & Salad Bar