Sluiten

Over deze site

de site www.allesoverantwerpen.nl

Op het internet is er al heel veel te lezen over Antwerpen. De meeste van de sites bieden te beperkte informatie, achterhaalde gegevens of zijn alleen gericht op het verkopen van reizen. Eerlijke, degelijke en vrij uitgebreide informatie is wat minder aanwezig of moet juist op verschillende sites bij elkaar gesprokkeld worden.

Wij, de makers van de site www.allesoverantwerpen.nl, wonen op een half uurtje rijden van deze prachtige stad en spenderen een groot deel van onze vrije tijd in Antwerpen. Tientallen jaren Antwerpen bezoeken en een achtergrond als makers van reisgerelateerde websites hebben ons ertoe bewogen om te proberen een zeer uitgebreide, maar toch toegankelijke site over het fascinerende Antwerpen te maken.

De eerste pagina’s zijn in mei 2008 online gezet en op het moment dat we begonnen beseften we heel goed dat de site nooit helemaal af zal zijn. De stad is continu in beweging. Wat nu vervallen is kan morgen hip zijn. Waar het nu druk is kan het een volgende maand rustig zijn. Daarom proberen we midden in het Antwerpse leven te blijven staan en ervoor te zorgen dat we zelf op de hoogte blijven van wat er in de stad gebeurt. Dat kun je niet zittend achter een beeldscherm, vandaar dat we minimaal één tot twee dagen per maand in Antwerpen aanwezig zijn.

We schrijven ook alleen maar over wat we zelf gezien of meegemaakt hebben. Daarom zullen we nooit alle restaurants of winkels kunnen beschrijven, maar zal die informatie wel langzaam aan steeds uitgebreider worden.

Up-to-date

Omdat het verzamelen en verwerken van informatie erg arbeidsintensief is, proberen we de geboden informatie soms statisch te houden met een verwijzing naar (officiële) sites met actuele openingstijden, prijzen en meer informatie die aan verandering onderhevig kan zijn. Alleen op die manier kunnen we trachten te voorkomen dat de informatie op deze site achterhaald is.

Uiteraard kan het gebeuren dat informatie niet meer correct is. Een winkel kan sluiten zonder dat we het in de gaten hebben, openingstijden kunnen aangepast worden en een foto kan na verloop van tijd niet meer kloppen. Als je informatie of foto’s aantreft die niet meer zouden kloppen volgens u, laat het ons dan eventjes weten per e-mail.

Objectieve informatie

De informatie op deze site wordt geschreven naar aanleiding van eigen bezoeken aan een groot aantal verschillende locaties binnen Antwerpen. Hierdoor kunnen we eerlijke informatie over Antwerpen schrijven die niet gekleurd is door commercieel of ander belang. Het is echter onmogelijk om persoonlijke voorkeuren helemaal uit te schakelen. Iets wel of niet waarderen heeft vooral te maken met persoonlijke smaak. Onze mening zal daarom heus wel te lezen zijn op deze site.

Auteursrecht

De teksten op deze site zijn zelf geschreven. Er is een uitzondering: binnen de blogs kunnen er gastbijdragen of persberichten gepubliceerd zijn.

Zonder onze toestemming mogen teksten niet overgenomen worden door derden, met uitzondering van werkstukken/spreekbeurten voor school over Antwerpen.

Alle foto’s zijn eigen foto’s of zijn foto’s waarvan wij toestemming hebben om ze te publiceren. Denk hierbij aan stockfoto’s waarvan wij tegen betaling de juiste licentie verkregen hebben om ze te mogen publiceren. Alle foto’s op allesoverantwerpen.nl mogen niet door derden geplaatst worden op andere websites. Bovendien mogen de foto’s niet gebruikt worden op andere media met commerciële doeleinden.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Adverteren

Deze website biedt een beperkt aantal mogelijkheden tot adverteren. Voor meer informatie over adverteren op deze site gelieve per e-mail contact op te nemen.

Contact

Deze site is eigendom van:

Silver Media
Valkrustlaan 20
4706 WE  Roosendaal
Nederland

Contact opnemen? Dat kan via e-mail:
info [AT] silvermedia.nl

Silver Media is sinds het jaar 2002 actief als uitgever van reis- en bestemmingsgerelateerde websites. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze portfolio verwijzen we je naar silvermedia.nl.