ALLES OVER ANTWERPEN

Over de site AllesoverAntwerpen.nl

Over deze site

Op het internet is er al heel veel te lezen over Antwerpen. De meeste van de sites bieden te beperkte informatie, achterhaalde gegevens of zijn alleen gericht op het verkopen van reizen. Eerlijke, degelijke en vrij uitgebreide informatie is wat minder aanwezig of moet juist op verschillende sites bij elkaar gesprokkeld worden.
Wij, de makers van de site www.allesoverantwerpen.nl, wonen op een half uurtje rijden van deze prachtige stad en spenderen een groot deel van onze vrije tijd in Antwerpen. Tientallen jaren Antwerpen bezoeken en een achtergrond als makers van reisgerelateerde websites hebben ons ertoe bewogen om te proberen een zeer uitgebreide maar toch toegankelijke site over het fascinerende Antwerpen te maken.
De eerste pagina's zijn in mei 2008 online gezet en op het moment dat we begonnen beseften we heel goed dat de site nooit helemaal af zal zijn. De stad is continu in beweging. Wat nu vervallen is kan morgen hip zijn. Waar het nu druk is kan het volgende maand rustig zijn. Daarom proberen we midden in het Antwerpse leven te blijven staan en ervoor te zorgen dat we zelf op de hoogte blijven van wat er in de stad gebeurt. Dat kun je niet zittend achter een beeldscherm, vandaar dat we minimaal ťťn tot twee dagen per maand in Antwerpen aanwezig zijn.
We schrijven ook alleen maar over wat we zelf gezien of meegemaakt hebben. Daarom zullen we nooit alle restaurants of winkels kunnen beschrijven, maar zal die informatie wel langzaam aan steeds uitgebreider worden.

Bereik & bezoekersaantallen

Het aantal bezoekers dat www.allesoverantwerpen.nl weet te vinden groeit ieder jaar. In beginjaar 2008 bereikten we ongeveer 100 duizend bezoekers. In 2015 was de site goed voor iets meer dan 840 duizend bezoekers die gezamenlijk goed waren voor 1.675.459 pageviews. Opvallend is dat de site vrij veel bezoek uit BelgiŽ trekt. Wij hadden verwacht dat de Belgen hun informatie toch vooral op de sites van de stad Antwerpen zouden zoeken, maar ook zij komen veelvuldig op onze site. Vermoedelijk komt er ook heel wat mobiel verkeer van Nederlanders die op dat moment in BelgiŽ zijn. Gemiddeld komt 57 procent van de bezoekers uit Nederland en wordt er zo'n 41% van het verkeer vanuit BelgiŽ gegenereerd.

Aantal bezoekers in 2010: 448.147
Aantal bezoekers in 2011: 580.334
Aantal bezoekers in 2012: 703.126
Aantal bezoekers in 2013: 692.426
Aantal bezoekers in 2014: 752.002
Aantal bezoekers in 2015: 840.692

Up-to-date

Omdat het verzamelen en verwerken van informatie erg arbeidsintensief is, proberen we de geboden informatie soms statisch te houden met een verwijzing naar (officiŽle) sites met actuele openingstijden, prijzen en meer informatie die aan verandering onderhevig kan zijn. Alleen op die manier kunnen we trachten te voorkomen dat de informatie op deze site achterhaald is. Uiteraard kan het gebeuren dat informatie niet meer correct is. Een winkel kan sluiten zonder dat we het in de gaten hebben, openingstijden kunnen aangepast worden en een foto kan na verloop van tijd niet meer kloppen. Als je informatie of foto's aantreft die niet meer zouden kloppen volgens u, laat het ons dan eventjes weten per e-mail.

Foto's en teksten

Vrijwel alle foto's en teksten zijn eigen materiaal en worden auteursrechtelijk beschermd. Het is aan derden niet toegestaan om teksten, databases of foto's van deze site geheel of gedeeltelijk te kopiŽren op andere websites, met uitzondering van de foto's op de fotopagina die onder de daar gestelde voorwaarden gebruikt mogen worden.
In het geval dat we materiaal van anderen gebruikt hebben is dat met toestemming van de betreffende eigenaar geschiedt of is er aan de gestelde gebruiksvoorwaarden voor zover die bekend zijn voldaan.

Meer Antwerpen sites?

Bij het samenstellen van deze website zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Voor informatie met betrekking tot openingstijden, openingsdagen en entreeprijzen zijn we afhankelijk van wat derden ons aanleveren. Waar mogelijk doen we navraag bij de betreffende organisaties en bedrijven. Wij, de makers, aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten op deze site. Indien u fouten ontdekt, kunt u deze melden via e-mail.
 

Alles over Antwerpen... tips en informatie van insiders

 

Alles over Antwerpen:
agenda

Antwerpen informatie
bezienswaardigheden top 10
eten & restaurants
foto's
handige tips
musea
overnachten
praktische informatie
stedentrip
straten & pleinen
uitgaan
vervoer & parkeren
wijken
winkelen
zien & doen

Populaire onderwerpen:
kerstmarkt in Antwerpen
kerstmis in Antwerpen
koopzondagen
met de trein naar Antwerpen

Meer over Antwerpen:
Antwerpen voor beginners
Antwerpen in ťťn dag
Antwerpen tips
Antwerpen top 10
Antwerpen.nl
Antwerpen startpagina
Antwerpen toerisme
Antwerpen reisinfo & tips
Antwerpen informatie
koopzondagen in Antwerpen
meer Antwerpen sites

alles over ons cookiebeleid