Sluiten

Campings in Antwerpen

Wie wil kamperen in Antwerpen kan op precies één camping terecht: City Camping Antwerp. Deze camping ligt op de Linkeroever op een steenworp afstand van het strand (Sint Annastrand) en de jachthaven van Antwerpen. Deze camping stond jarenlang bekend als Camping De Molen. Nadat deze camping in 2018 de poort sloot, is drie jaar later de geheel vernieuwde City Camping Antwerpen door officieel geopend televisiepersoonlijkheid en buurtbewoner Tom Waes.

De camping biedt 34 camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen, 14 trekkerplaatsen en 2 glampingplaatsen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid tot het gebruik van nette toilet-, douche en afwasfaciliteiten. Wie op zoek gaat naar een toffe familiecamping in België, die heeft in City Camping Antwerp een ideale vakantiebestemming.

Op de camping zelf zijn geen horecagelegenheden te vinden, maar net naast de camping zijn er voldoende horecagelegenheden zoals bijvoorbeeld Taverne Restaurant De Molen. Zwemmen kan in het op 50 meter van de camping gelegen Openluchtzwembad De Molen. Deze is van ongeveer half mei tot half september geopend.

Camping in Antwerpen

Praktische informatie

Adres:
City Camping Antwerpen
Jachthavenweg 6
B-2050 Antwerpen
België

Contact opnemen:
Telefoonnummer 0032 3 219 8179 (in België 03 219 8179)
Website www.citycampingantwerp.be

Open:
De camping is het hele jaar door geopend. Tijdens het winterseizoen (begin november tot eind maart) is de camping alleen geopend in het weekend (vrijdag 16:00 uur t/m maandag 12:00 uur).

Handig te weten:
De camping werkt alleen op basis van online reserveringen en vooruitbetaling.