Sluiten

Onze hoteltips voor Antwerpen

Als je een stedentrip naar Antwerpen maakt en op zoek gaat naar een hotel om te overnachten, dan is het soms erg lastig kiezen. Want welke hotels zijn nou goed gelegen voor jouw bezoek aan Antwerpen, welke hotels zijn ideaal voor een romantisch weekendje weg en welke hotels hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dat zijn vragen die al snel naar boven komen als je op zoek gaat naar een geschikt hotel in Antwerpen. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal hotels in Antwerpen die op basis van bepaalde criteria hoogstwaarschijnlijk zullen voldoen aan jouw verwachtingen.

In sommige van onderstaande hotels hebben we zelf overnacht, een aantal hebben we wel bezocht, maar (nog) niet in overnacht en een paar hotels zijn gekozen op basis van ervaringen van anderen.

Hieronder zie je een overzicht van de hotels waarvan wij denken dat ze een goede keuze zouden kunnen zijn. Uit eigen ervaring weten we dat de verwachtingen van verschillende bezoekers uiteen kunnen lopen en dat bijna iedere hotel wel een (aantal) minder goede kamers heeft. Slaapcomfort is vaak ook iets persoonlijks. Zo houdt de ene persoon van een zacht matras, terwijl de ander liever een harder bed heeft. Wij willen daarom aanraden om ook zeker de reviews te lezen die men op hotelboekingssites zoals Booking.com en Expedia of op beoordelingssites zoals TripAdvisor heeft achtergelaten.

Dit zijn de hoteltips voor Antwerpen

Hilton Antwerp Old Town

Hilton Antwerp Old Town

Het Hilton Antwerp Old Town is een luxe viersterrenhotel in het hart van het historisch centrum van Antwerpen.

bekijk info
Radisson Blu Astrid Hotel

Radisson Blu Astrid

Het zeer geliefde Radisson Blu Astrid is een comfortabel en zeer handig gelegen hotel op een steenworp afstand van het Centraal Station.

bekijk info