Sluiten

Hilton Antwerp Old Town

Hilton Antwerp Old Town

In het hart van het historisch centrum vind je de Antwerpse vestiging van de bekende Hilton-keten. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand aan de bekende Groenplaats en is zowel voor toeristen als voor zakenreizigers geschikt. Behalve het comfort dat je van een Hilton-hotel mag verwachten heb je hier ook te maken met misschien wel de meest gunstige ligging voor wie zich voor concentreert op winkelen en bezienswaardigheden in Antwerpen. Daarnaast liggen er op wandelafstand van het hotel een groot aantal restaurants en bars.

Direct naast het hotel liggen twee parkeergarages: parking Meir en parking Groenplaats. De bekende winkelstraat Meir ligt op drie minuten lopen, de Grote Markt op vier minuten en de Schelde bereik je al wandelend binnen de tien minuten. Wie met de trein komt die kan met de metro vanaf het Centraal Station naar de Groenplaats reizen, waar het Hilton aan ligt.

De kamers zijn redelijk klassiek ingericht en voorzien van alle gemakken zoals klimaatregeling, een goed uitgeruste badkamer, een grote televisie, een bureau en als allerbelangrijkste een comfortabel bed.

Hilton Antwerpen: info & reserveer online

Hotelgegevens

Hilton Antwerp Old Town
Groenplaats 32
2000 Antwerpen
België
Telefoon: +32 3 204 1212
Sterrenclassificatie: 4-sterren
Online boeken: bekijk dit hotel op booking.com

Hilton Antwerpen