Sluiten

Cafés / bars in Antwerpen

Wie in Antwerpen op zoek gaat naar kroegen kan kiezen uit bijna tweeduizend adresjes. Op deze pagina bieden we een overzicht van allerlei soorten cafés, van bruine kroegen met Belgische bieren en Vlaamse muziek tot de hippere zaken waar moderne muziek en de laatste nieuwe cocktails aangeboden worden.

Hieronder vind je verschillende cafés / bars in Antwerpen die wij, de makers van allesoverantwerpen.nl, regelmatig bezoeken of er wel eens geweest zijn. Alles is dus uit eigen ervaring geschreven en (in tegenstelling tot sommige andere sites) niet overgenomen van externe bronnen.

biercafés

Biercafés

Antwerpen telt een aantal cafés die zich helemaal gespecialiseerd hebben in bieren. Sommigen hebben een assortiment van honderden Belgische en internationale bieren.

Lees verder

Cocktailbars

Nippen aan een G&T, een sour of een martini? Wie van cocktails houdt die kan in Antwerpen uit een aantal hele goede cocktailbars kiezen.

Lees verder
Koffiebars in Antwerpen

Koffiebars

Kan een dag beginnen zonder koffie? Volgens sommige mensen niet. Voor de beste koffie kun je in Antwerpen terecht bij uitstekende koffiebars.

Lees verder
Bocadero

Pop-up bars en zomerbars

Chillen in een zomerbar of op stap in een tijdelijk café? In Antwerpen vind je de tofste pop-up bars en zomerbars.

Lees verder
Wijnbars in Antwerpen

Wijnbars

In Antwerpen kun je in speciale wijnbars genieten van heerlijke wijnen, al dan niet vergezeld van een plankje met lekkernijen.

Lees verder