Sluiten

Een fiets huren in Antwerpen

Een fiets huren in Antwerpen

Wie Antwerpen lekker op de fiets wil verkennen en geen eigen fiets mee wil of kan nemen zijn er meerdere mogelijkheden om een fiets te huren. Het aantal fietsverhuurders in Antwerpen is de afgelopen jaren afgenomen. Het succes van de Velo stadsfietsen is daar waarschijnlijk de grootste oorzaak van. Toch past dat concept niet bij iedereen. Het kan aangenamer zijn om lekker op een fiets door Antwerpen te bewegen zonder dat je op de tijd hoeft te letten of rekening moet houden met waar de onbemande fietsstations zich bevinden.

Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

Baja Bikes

Je mag Baja Bikes inmiddels wel dé Europese expert op het gebied van fietsverhuur en fietstochten noemen. Baja Bikes biedt in tal van steden fietstochten met gids aan. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om hun fietsen voor een paar uur, een dag of meerdere dagen te huren. Baja Bikes doet dat in Antwerpen vanuit een centraal in het centrum gelegen plek, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te bereiken is.

Op deze Antwerpen fietsverhuurpagina van Baja Bikes lees je alles over de fietsen, tarieven en voorwaarden van een fiets huren in Antwerpen.

bekijk huurfietsen in Antwerpen en reserveer online

Cyclant

Sinds enige jaren biedt Cyclant als fietstours door Antwerpen aan. Tegenwoordig kun je ook losse fietsen huren bij hen. Kosten voor een fiets beginnen bij 15 euro per dag. Het is ook mogelijk om een tandem te huren en indien het nodig is, kun je ook kinderzitjes op de fiets krijgen.

Cyclant is te vinden aan de Pelikaanstraat 3. Dat is in het Centraal Station van Antwerpen.

Meer info op www.cyclant.com.

neem legitimatie mee

Als je een fiets huurt zul je legitimatie nodig hebben. Zonder legitimatie geven verhuurders geen fiets mee. In België geldt een rijbewijs officieel niet als legitimatie. Zorg daarom bij voorkeur voor een geldige ID-kaart of een geldig paspoort.

Velo Antwerpen

Fietsverhuursysteem Velo Antwerpen

Velo Antwerpen is een project van de stad Antwerpen waarbij vanaf een groot aantal Velo fietsstations fietsen opgepikt en weer gestald kunnen worden. Het is de bedoeling dat je de fietsen vooral gebruikt om korte stukken (maximaal 30 minuten) te overbruggen. Je kunt gebruikmaken van een dagkaart, een weekkaart of een jaarkaart waarbij altijd geldt dat gebruik van maximaal een half uur per keer verder altijd gratis is.

Er wordt één type (unisex) fiets aangeboden, die gemakkelijk te verstellen is en voorzien is van verlichting en drie versnellingen. Prijzen en meer informatie zijn te vinden op onze pagina over Velo.

Meer over vervoer in Antwerpen?

Op onze pagina vervoer in Antwerpen vind je alles over openbaar vervoer, fietsen en meer vormen van transport in Antwerpen.