Sluiten

Winkelcentra in Antwerpen

De meeste winkels in Antwerpen bevinden zich in winkelstraten. Het aantal winkelcentra in Antwerpen is vrij beperkt, maar wel gevarieerd. Zo heb je de prachtige gedecoreerde Stadsfeestzaal, waar goudtinten overheersen en er een heerlijk ruimtegevoel is. In het centrum heb je nog meer overdekte winkelcentra in de vorm van de Grand Bazar, het Century Shopping Center en de Nieuwe Gaanderij. De grootste shopping mall van Antwerpen is echter ver buiten het centrum te vinden in de vorm van het Wijnegem Shopping Center. Meer dan tweehonderd winkels en horecazaken zorgen hier voor vele uren winkelplezier.

Hieronder vind je een overzicht van de winkelcentra van Antwerpen.

De shopping malls van Antwerpen

Grand Bazar Antwerpen

Grand Bazar

Grand Bazar is het grootste winkelcentrum dat je in het historische centrum van Antwerpen zult vinden. Grand Bazar ligt aan het einde van de beroemde Meir.

lees verder
Nieuwe Gaanderij

Nieuwe Gaanderij

De Nieuwe Gaanderij is een overdekte winkelpassage waarin vooral zelfstandige lokale ondernemers gevestigd zijn.

lees verder
Shopping Stadsfeestzaal

Shopping Stadsfeestzaal

De prachtig gedecoreerde Shopping Stadsfeestzaal is niet alleen een plaatje om te zien, het is tevens een van de winkel hotspots van Antwerpen.

lees verder
Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center is het grootste winkelcentrum bij Antwerpen. Deze populaire overdekte shopping mall ligt officieel in buurgemeente Wijnegem.

lees verder