Sluiten

Shopping Stadsfeestzaal

Shopping Stadsfeestzaal

De Stadsfeestzaal is een geweldig neoclassicistisch gebouw uit 1908 dat in het jaar 2000 bijna geheel door brand is verwoest. Na jarenlang restaureren en verbouwen heeft het gebouw op 25 oktober 2007 haar deuren weer geopend voor het publiek dat zich binnen kan verwonderen over de pracht en praal van de zaal. Onder de naam Shopping Stadsfeestzaal is het gebouw omgetoverd tot het mooiste winkelcentrum van Antwerpen.

Antwerpen en Antwerpenaren zijn met recht trots op dit geweldige gebouw in het hart van de stad en ook de bezoekers van buiten de stad weten de Stadsfeestzaal zeer goed te waarderen. Uit onderzoek van deze site onder de bezoekers van de zaal bleek dat ruim 90% van de bezoekers het winkelcentrum als positief tot zeer positief ervoeren en het een welkome aanvulling voor de stad Antwerpen vinden.

Aanpassingen in 2015

In het jaar 2015 zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in Shopping Stadsfeestzaal. De bar in het centrale deel van de zaal heeft plaatsgemaakt voor een paar winkels en pop-up stores. Zo is hier onder andere de succesformule Flying Tiger neergestreken. De champagnebar aan de zijkant is afgebroken. Op die plek is een nieuwe horecaformule ‘Faits d’Anvers’ verrezen.

Praktische informatie

Waar?

Meir 78 (noord-entree) en Hopland 31 (zuid-entree).

Openingstijden

maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur

– enkele winkels hebben afwijkende openingstijden, deze zijn te vinden op de site
– iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag; daarnaast zijn er nog enkele extra koopzondagen die hier vermeld staan

Verkeer en parkeren

Er liggen een aantal grote parkeergarages in de directe omgeving. Parkeergarage Hopland biedt via niveaus -5 en -6 directe toegang tot Shopping Stadsfeestzaal. Houd er wel rekening mee dat deze parkeergarage vrij krap is, zowel qua rijden als de parkeervakken zelf.

Meer informatie

Ga naar de officiële website www.stadsfeestzaal.com