Sluiten

De leukste winkels van Antwerpen

In Antwerpen vind je alle soorten winkels variërend van leuke kleine winkeltjes tot filialen van grote ketens zoals H&M, Esprit, Kruidvat en Primark. Over de meeste grote ketens gaan we helemaal niets schrijven. Er wordt alleen een uitzondering gemaakt indien een filiaal van een keten iets extra’s te bieden heeft voor de winkelbelevenis in Antwerpen.

We gaan hier geen opsomming maken van alle winkels die je kunt vinden in Antwerpen maar geven een selectie van onze eigen favoriete shops. Iedere winkel hebben we zelf minimaal eens bezocht en de moeite waard bevonden om hier te vermelden. Sommige winkels bezoeken we regelmatig.

Wij hebben een overzicht gemaakt van winkelstraten die de moeite waard zijn. De winkels zijn per categorie ingedeeld. Op die manier is het voor jou als bezoeker van deze website iets gemakkelijker gemaakt.

TIP

als je wilt winkelen in Antwerpen

De website 5dingendiejemoetweten.nl heeft een uitstekend artikel gepubliceerd over de 5 dingen die je moet weten over winkelen in Antwerpen. Meer heb je niet nodig!

5 dingen die je moet weten over winkelen in Antwerpen

Winkeltips voor Antwerpen

bierwinkels

bier-, wijn- en drankwinkels

België staat bekend om zijn uitstekende bieren. In Antwerpen kun je op verschillende plekken tal van Belgische bieren kopen.

lees verder

chocolatiers

Chocolade is een niet te weerstane zoete verleiding. In Antwerpen vind je enkele van de beste chocolatiers ter wereld.

lees verder
goudwinkel in Antwerpen

diamanten en goud

Van oudsher is Antwerpen de belangrijkste stad voor de handel in diamanten. Hierdoor vind je in Antwerpen veel winkels die diamanten en goed verkopen

lees verder
pop-up winkel in Antwerpen

pop-up winkels

In een bruisende stad als Antwerpen kunnen zogenaamde pop-up stores niet ontbreken.

lees verder