Sluiten

Rondvaarten met Flandria

boottocht met Flandria

De boten van rederij Flandria zijn een begrip in Antwerpen. Al sinds 1922 zijn de boten van Flandria een vertrouwd gezicht op de wateren in en rondom Antwerpen.

Op dit moment worden er verschillende rondvaarten aangeboden, waaronder:

– De Good Morning Antwerp rondvaart. Deze boottocht duurt anderhalf uur en laat de haven van Antwerpen zien. Deze tocht vertrekt om 10:000 uur en is om 11:30 uur terug. Het ontbijt is inbegrepen bij deze tocht. Tegen bijbetaling kun je voor het luxere Captain’s breakfast kiezen.

– De Port of Antwerp Cruise. Dit is een combinatietocht van de Schelde en de haven. De doordeweekse tocht vertrekt om 11:30 uur en is om 13:30 uur terug. Voor de trage rekenaars onder ons: deze rondvaart duurt twee uur. In het weekend duurt deze haventocht 3 uur: je vertrekt om 12:00 uur en bent om 15:00 uur terug.

– De Sweet Afternoon Cruise is een anderhalf uur durende haventocht die in de namiddag plaatsvindt. Tijdens deze Flandria rondvaart van 1.5 uur leer je de Haven van Antwerpen van een andere kant kennen. Onderweg kun je genieten van zoete verleidingen zoals een versgebakken pannenkoeken, een versgebakken wafel of een Dame Blanche met warme Belgische chocolade.

Praktische informatie

Vertrekpunt
De rondvaarten vertrekken vanaf kaaien bij de Londenbrug, in de wijk het Eilandje. Onze opstapplaats bevindt zich vlak tegenover het café “Licht der Dokken” en ligt op wandelafstand van het MAS en het Red Star Line Museum.

Vaardagen, vaartijden en prijzen
Actuele prijzen, data en tijden staan vermeld op flandria.nu.

Kortingen
Kindertarief is geldig van 3 tot en met 10 jaar. Anders-validen krijgen korting. Studenten en hun begeleiders krijgen korting.

Meer zien & doen?

Wil je weten wat er verder nog te zien en te doen is in Antwerpen?
Dat kun je zien op de pagina zien & doen in Antwerpen.

Rondvaarten met Flandria