Sluiten

Voyage Local

Antwerpen is meer dan het historisch centrum. Wil je eens een andere kant van de stad zien dan zou je deel kunnen nemen aan een stadsrondrit met Voyage Local. Zij nemen je mee door een verhaal van lokale buurten en wijken van Antwerpen.

Voyage Local treedt af van de voorziene hotspots van en laat je het Antwerpen ontdekken waar de Antwerpenaar woont, werkt, leeft en speelt. Je zult op leuke wijze aanschouwen dat Antwerpen zoveel meer is dan winkelstraten en het stadhuis.

Je bezoekt tijdens de rondrit onder andere het mondaine Leienkwartier, het multiculturele Borgerhout, de paleizen van Zurenborg, de vele sfeervolle pleintjes, de ruwe kantjes van Antwerpen en zoveel meer. Voyage Local wil u een groter Antwerp gevoel meegeven en neemt u mee op plaatsen waar u nog niet eerder was.

De rondritten die Voyage Local aanbiedt geschieden met een Renault Estafette uit 1963. Alleen dit klassieke vervoermiddel is al een attractie op zich. Naast de verschillende standaard rondritten kun je ook een privérondrit helemaal naar wens samenstellen.

Praktische informatie

Kosten?
Voyage Local biedt verschillende tours aan. De prijs is afhankelijk van welke tour je kiest en het aantal deelnemers aan de tour. Bij Voyage Local bestaat de mogelijkheid om een privétour op maat samen te stellen.

Meer info?
Bezoek www.voyagelocal.be voor meer informatie.

Meer zien & doen?

Wil je weten wat er verder nog te zien en te doen is in Antwerpen?
Dat kun je zien op de pagina zien & doen in Antwerpen.

Voyage Local