Sluiten

Gratis in Antwerpen

Luther Vandross en Janet Jackson zongen het al: “The Best Things in Life Are Free”. Dat geldt natuurlijk ook voor een stad als Antwerpen. Wil je een dagje naar Antwerpen gaan en zo weinig mogelijk geld uitgeven? Dankzij allerlei gratis bezienswaardigheden en activiteiten kun je van jouw stedentrip naar Antwerpen een heuse low-budget citybreak maken. Bewaar je centen liever voor een lekkere pint, een goede bak koffie of een lekker hapje eten. Het leven is al duur genoeg, toch?

Op deze pagina vind je een overzicht van allerlei leuke dingen die je in Antwerpen kunt gaan bekijken of ondernemen die helemaal gratis zijn.

Gebouwen in Antwerpen

architectuur

In Antwerpen kun je fraaie staaltjes van verschillende architectuurstijlen zien. De meeste gebouwen kun je gratis van buiten en (deels) van binnen bewonderen.

Lees verder
markt in Antwerpen

markten

Het bezoeken van de markten in Antwerpen is helemaal gratis. Het gaat je pas geld kosten zodra je iets gaat kopen.

Lees verder
Sinksenfoor

Sinksenfoor

Zolang je geen attracties bezoekt en geen lekkernijen koopt, is het bezoek aan de grootste kermis van Antwerpen helemaal gratis.

Tall Ships Races

Tall Ships Races

Eens in de paar jaar wordt Antwerpen bezocht door een groot aantal indrukwekkende zeilschepen. De Tall Ships Races zijn gratis te bezoeken.

Lees verder