Sluiten

Antwerpen restaurant reviews

Uit eten gaan is een van de vele geneugten die in Antwerpen te beleven valt. Je kunt in Antwerpen uit meer dan duizend restaurants en andere horecazaken kiezen om eens lekker uit te gaan eten. Menig foodblog en reissite vertelt je wat hun favoriete plekjes in Antwerpen zijn om te gaan ontbijten, brunchen, lunchen of dineren.

Ondanks al die info die via websites en social media gegeven wordt, ontvingen wij met regelmaat de vraag wat nou onze ervaringen zijn met verschillende restaurants in Antwerpen. Dit heeft geleid tot onderstaande Antwerpen restaurant reviews, waarin we op onze manier de culinaire ervaringen in Antwerpen met jullie willen delen.

Recente restaurant reviews

Okoz

Okoz

Op het moment dat je Japans restaurant Okoz binnenstapt, waan je jezelf bijna in de wijk Shinjuku in Tokyo.

Bekijk review
Satay voorgerecht

Satay

Heerlijke Aziatische smaken die geserveerd worden in een daarbij passende setting. Satay brengt geweldig streetfood naar de Antwerpse binnenstad.

Bekijk review
Msemen Chicken

Msemen

De msemen in dit Marokkaanse restaurant zorgen voor een smaakexplosie in je mond. Restaurant Msemen is verder sfeervol en betaalbaar.

Bekijk review
Meat Factory

Meat Factory

Meat Factory is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de populairste vleesrestaurants in Antwerpen. Wij gingen er steak eten om te kijken of de lovende reviews kloppen.

Bekijk review
sushi bij Umi

Umi Sushi & Asian Cuisine

Umi Sushi & Asian Cuisine is een van onze vaste stekjes in Antwerpen om van sushi en andere Aziatische gerechten te genieten. Lees wat wij van Umi vinden.

Bekijk review